Zangeres Delise werkte keihard als jurist en zag zichzelf een eigen advocatenkantoor beginnen. Alles leek te kloppen: een baan om van te dromen, met de nodige ‘zekerheden’ en die bovendien goed verdiende. Totdat in 2015 haar leven stil wordt gezet als gevolg van een burn-out. Deze ingrijpende gebeurtenis confronteerde Delise met de vraag: wat wil God nu eigenlijk met mijn leven?

In een eerder interview met CounterSound spraken we de zangeres al uitgebreid over haar muziek en haar laatste EP, Kleine Dingen. Voor Stichting Transformate heeft Delise nu een serie video’s opgenomen over haar ervaringen. In een korte video neemt ze je mee in haar reis van tienerpopmeisje en rechtenstudente naar de wereld van de advocatuur en haar onverwachte terugkeer in de muziek, en welke rol haar geloof daarin speelde.

“God is een gentleman. Hij pushte me niet, maar Hij wees me op de zere plek. Het stoppen met muziek maken, voelde lange tijd als een wond die maar niet genas (…) God had mij een talent gegeven en ik had het weggestopt,” vertelt ze openhartig in het eerste deel van een drieluik over deze roerige periode in haar leven. Laat je inspireren door Delise’s positieve verhaal.