Helaas blokkeerde YouTube de video van Roberto Rosso in verband met rechten. Dit terwijl het om zijn eigen muziek ging. Inmiddels is dit opgelost. Kijk hier het livestream concert terug.

Eind maart zou Roberto Rosso drie concerten geven om zijn tienjarig jubileum te vieren. De concerten waren in drie dagen uitverkocht. Deze zijn verplaatst naar het najaar, maar om toch samen met zijn fans een feest te vieren organiseert hij een livestream concert op YouTube!

Samen met zijn producersteam (Florian, Xonar, Redson, Hagen en GIDI) is Roberto Rosso meer dan een jaar bezig geweest om aan het album te werken. Drie singles van het album zijn al uitgekomen waarvan ‘Freedom’ met William Wixley en ‘Here with Me’ met Hanne de Vries en Merel Ruitenberg erg goed zijn ontvangen. 

Gastartiesten die aan het album hebben meegewerkt zijn onder andere Lily-Jo, Triple-O, Elvis E, Crossfya, Julian Goedhart, D-Tunez, Harold Bergsma, Joy Petersen en Ingmar Morel. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Fans gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar de sets van deze dj betekenen méér dan ‘even lekker dansen’: zijn muziek vertelt een krachtige boodschap die iedereen moet horen.

Tien jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als dj. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op zeventien jarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als dj heeft hij een trouwe fanschare opgebouwd en heeft op veel grote evenementen gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter (UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en Gui Brazil (PT).