DJ Roberto Rosso & Xonar en Eline Everdina komen met remake Victorious

HARDERWIJK – DJ Roberto Rosso en Xonar hebben een remake van hun track Victorious uitgebracht. Samen met Eline Everdina zijn de heren weer de studio ingegaan en hebben ze dit dance nummer uit 2018 opnieuw opgenomen. Roberto Rosso viert dit jaar zijn tienjarig bestaan en deze en andere tracks worden zeer door zijn fans gewaardeerd. Een remake maken van de track voelde dan ook als een natuurlijke keuze, aldus de Harderwijkse DJ.

Tien jaar geleden begon Roberto Rosso met draaien als DJ. Muziek was zijn eerste liefde. Dat veranderde toen hij op zeventienjarige leeftijd in aanraking kwam met Jezus Christus en besloot Hem te gaan volgen. Als DJ heeft hij een trouwe fanschare opgebouwd en heeft hij op veel grote evenementen gestaan. Daarnaast heeft hij de afgelopen jaren het dancefeest Sound of Heaven georganiseerd met roemrijke namen zoals DJ Andy Hunter (UK), LZ7 (UK), Reyer (NL) en Gui Brazil (PT).

 

‘I am a freedom fighter’
Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie. Hij is ervan overtuigd dat het geloof in God en het volgen van Jezus Christus hem vrijheid heeft gegeven. En dat gunt hij iedereen! Met die overtuiging verspreidt Roberto Rosso niet alleen een krachtige boodschap, maar ook hoop. Dat maakt hem tot de ‘freedom fighter’ die hij is.

Related Articles