Eén wens voor het nieuwe jaar

Wat als we het komend jaar anders gaan doen? Let’s Love. Jij bent te mooi en te bijzonder om afgewezen te worden, omdat je anders denkt. Te speciaal om de rug toegewezen te worden vanwege je overtuigingen. Ja, je denkt misschien anders dan ik en je maakt mogelijk andere beslissingen maar dat geeft mij geen recht om je te veroordelen. Dit ga ik in 2022 echt anders doen.

 

Afgelopen jaar was pittig voor mij. En zo heeft ieder zijn verhaal, mooie momenten en verdriet gekend. Hoe 2022 ook gaat verlopen ik heb besloten om mijn hart niet te verharden naar wie dan ook en me niet te laten verbitteren door alle negatieve verhalen. Ook al denken we niet hetzelfde en maak ik andere beslissingen dan jij, ik wens dat mijn wens voor 2022 ook de jouwe mag zijn.

 

Ik hou fysiek 1,5 meter afstand van jou – Hahaha – maar weet mijn hart omarmt je. 2022 let’s love

 

Liefs Noanna

 

Voor meer muziek van Noanna:

www.noanna-spotify.com

www.noanna-youtube.com

Related Articles