Geloofsgroei

Wil jij groeien in je geloof? Actief je relatie met God gaan vormgeven? Dan ben je hier aan het juiste adres.  We helpen je daar namelijk graag mee. Dit doen we aan de hand van drie kernwaarden:

Vrijheid

Ieder individu is anders. Jij hebt een uniek gaven- en talenten palet gekregen van je Maker. In een veilige omgeving kan je deze ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dit geeft de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent.

 

Verantwoordelijkheid

Het gaat er ons niet om wat de menigte zegt, er is maar één iemand verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en dat ben jij. Wij willen je helpen om de kracht van de Bijbel te ontdekken in het maken van deze keuzes en hoe je verantwoordelijkheid kan dragen daarvoor. Ons doel is daarbij dat jij werkelijke rust en vrijheid zult ervaren in je leven.

Verbondenheid


Niemand op deze aarde is alleen. Je staat in relatie met jezelf, mensen om je heen en God. Keuzes die jij maakt hebben ook gevolgen voor anderen. Daarom willen wij jou helpen om in verbinding te komen. In verbinding met jezelf, de ander en God. In verbinding ontdek jij wie je werkelijk bent.

 

Om je hier concreet mee te helpen hebben we een cursus ontwikkeld: Groeien in bestemming.  Deze cursus is gratis alleen moet je je wel even registreren.