Inka

“Het enige dat mij verzekert van vreugde in het leven is hoop. Mijn hoop is Jezus.”

Kijk om je heen! Wat zie je? Mensen zijn somber. Hun leven is een puinhoop. Ik zie een wereld waarin alles altijd maar doorgaat. Een wereld van chaos. Ik zie ook mensen die lachen, die dansen en die vechten. Voor welk doel?

Ieder leven kent goede tijden en slechte tijden. Ook mijn leven. Toch is het zo dat het leven van de meeste mensen leeg is.  Achter de coole of sombere uitstraling van de mensen schuilen vragen, onzekerheid en angst.
De mensen om me heen zijn op zoek naar persoonlijke antwoorden.
Ze imiteren andere persoonlijkheden om hun eigen individualiteit naar anderen te benadrukken. Maar het is een zwakke poging om iemand anders te zijn.Ik ben nog steeds in die fase. Ik blijf mijzelf vragen stellen en ben diep van binnen nog steeds bang.

Het enige dat mij verzekert van vreugde in het leven, is HOOP. Niet zomaar hoop. Want wat is hoop zonder dat het gegrond is in iets? Mijn hoop is Jezus. Als ik een vraag heb, antwoordt Hij. Als ik bang ben, denk ik eraan dat Hij voor me vecht. Als ik niet meer weet wie ik ben en als ik iemand anders wil zijn, dan probeer ik mijzelf te bekijken in Gods licht. Hij heeft mij geschapen. Als ik naar anderen kijk, probeer ik dingen op een andere manier te zien. Met mijn vriend Jezus verander ik de wereld en bestrijd onrecht! Ik overwin ik mijn blindheid en voel me vrij om te leven, zoals ik nog nooit eerder heb gedaan. Je moet deze man echt ontmoeten!

Related Articles

Responses

Your email address will not be published. Required fields are marked *