Eli Jah: “Mijn track Regen is een nummer over de struggle met verleidingen. In onze huidige maatschappij is de meest smerige troep slechts één muisklik verwijderd. Als christen zijn we geroepen om deze verleidingen te weerstaan. Dan komt het ook wel eens voor dat je valt, je kunt dan zo van jezelf balen, het is dan net alsof het regent in je hoofd.”

”Het nummer is ontstaan in een periode dat het minder goed met mij ging een aantal jaar geleden. Verleidingen om terug te vallen in oude verslaving aan verkeerde content lagen op de loer. Ik voelde me als christen enorm hypocriet maar besloot mijn struggle om te zetten in dit nummer, om mensen, vooral mannen, bewust te maken dat ze niet alleen zijn in deze strijd en dat, ook al zit je in een seizoen met terugval, je ook bij God genade mag vinden.”

Eli Jah is een opkomend christelijk rapper en producer en Reggae artiest.


#Regen #Eli Jah #ChristianRap