De Erik de Mooij Band komt met een nieuwe single getiteld His Glory Revealed. De 24-jarige aanbiddingsleider uit het Zuid-Hollandse Rijnsburg gaat sinds een aantal jaar voor in verschillende (jongeren)kerken. Sinds december vorig jaar doorkruist hij met een band het land. Deze eerste single die zij uitbrengen gaat vooraf aan het worshipalbum van Erik de Mooij Band: A New Revival.

“Ik hoop mensen aan de ene kant te bemoedigen met nieuwe liederen, maar ook kerken weer te laten realiseren welke kracht zij hebben,” vertelt Erik de Mooij over zijn muziek. “Aanbidding is méér dan een liedje van Marco Borsato meezingen, daar zit zoveel kracht in. Tegelijkertijd hoop ik ook mensen te inspireren om hun leven te delen met God, zoals ik openhartig ben in sommige van mijn liedjes die vanuit mijn situatie naar God toe geschreven zijn. Wat ik hoop is dat ik hen kan inspireren om ook hun verhaal te vertellen. Aan elkaar. Maar in de eerste plaats aan God.”


“Dat laatste komt ook heel erg terug in deze song,” aldus Erik de Mooij. “De boodschap in het refrein is: Open je hart, vertel God je verhaal.”