Ons motto:

Ontdek wie je bent en hoe de Bijbel jou kan helpen in het ontwikkelen van een levensstijl waarmee jij  anderen kan inspireren.

Visie:

Wij willen een (online) platform zijn voor jongeren in de leeftijd 18-25 jaar, dat een tegengeluid biedt in deze samenleving. Wij bieden een Bijbels referentiekader van waaruit zij zelf een gebalanceerde christelijke levensstijl kunnen ontwikkelen die bij hen past en die hen helpt om anderen te inspireren.

 

Dit doen wij vanuit de volgende kernwaarden…

Vrijheid

Vrijheid

Ieder individu is anders. Jij hebt een uniek gaven- en talenten palet gekregen van je Maker. In een veilige omgeving kan je deze ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Dit geeft de vrijheid om te kunnen zijn wie je bent.

 

 

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid

Het gaat er ons niet om wat de menigte zegt, er is maar één iemand verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en dat ben jij. Wij willen je helpen om de kracht van de Bijbel te ontdekken in het maken van deze keuzes en hoe je verantwoordelijkheid kan dragen daarvoor. Ons doel is daarbij dat jij werkelijke rust en vrijheid zult ervaren in je leven.

 

Verbondenheid

Verbondenheid

Niemand op deze aarde is alleen. Je staat in relatie met jezelf, mensen om je heen en God. Keuzes die jij maakt hebben ook gevolgen voor anderen. Daarom willen wij jou helpen om in verbinding te komen. In verbinding met jezelf, de ander en God. In verbinding ontdek jij wie je werkelijk bent.